dimecres, 6 d’abril del 2011

TUTORIA DIJOUS 7 D'ABRIL


ANEM A JUGAR,
ANEM A PENSAR...
Aquestos dies passats han estat difícils i complicats. Exàmens i més exàmens, sessions d'avaluació, notes... L'estrès i els nervis ens han passat factura i tots hem acabat bastant cansats. Doncs ara convé relaxar-nos una mica...

La Tutoria d'aquesta setmana la farem a l'aula d'informàtica 2. Us he preparat una sèrie de JOCS PER PENSAR. El meu padrí sempre em deia que "el cap no està només per dur gorra". Doncs això mateix, anem a jugar, però fent servir el cap...
Per jugar haureu de fer clic damunt del nom del joc.
A veure si sou capaços de resoldre'ls tots...

Disposes d'una barca per a traslladar fins a l'altra banda del riu a una ovella, a un llop i unes caixes de cols. En cada viatge només pots traslladar una sola cosa, però alerta, no et podràs deixar a la mateixa banda l'ovella i les cols juntes, ja que l'ovella se les menjarà.
Tampoc podràs deixar junts a l'ovella i al llop.
Per començar a jugar has de fer clic damunt play a la 1a i 2a pantalla. A la tercera elegeix “ENTER AS GUEST” Es tracta de reproduir la figura petita de baix. Fent clic damunt els números, els quadres van girant.
Per començar a jugar fes clic damunt del cercle blau. Tranquils, no caldrà saber japonès per a jugar. Les regles d'aquest joc són les següents:
  1. Totes les persones han de creuar el riu fent servir la barca.

  2. La barca només té capacitat per a dues persones.

  3. Només saben dur la barca tres persones: la mare, el pare i el policia. Sense un d'aquestos, la barca no es mou.

  4. El pare no pot quedar-se sol amb cap de les seves filles si la mare no està present.

  5. La mare no pot quedar-se sola amb cap dels seus fills si el pare no està present.

  6. El lladre no pot quedar-se amb cap membre de la família si el policia no hi és.

Per a moure a les persones, fes click damunt de cadascun. Per a que la barca creue el riu hauràs de moure les palanques vermelles.

TREU LA PEÇA

Has de treure la peça vermella amb el mínim de moviments possibles...no perdis la paciència... NOTA: Si no pots visualitzar-lo amb el navegador Mozilla Firefox, fes servir l'Exprorer

LA BOLETA

Nom senzill per a un joc complicat. Treu cada boleta pel quadrat del mateix color...
NOTA: Si no pots visualitzar-lo amb el navegador Mozilla Firefox, fes servir l'Explorer

SWITCHZOO
Aquestos animals no els veuràs mai en cap documental de La 2. Es clar que no, són inventats.
Aquesta web resulta molt divertida. Ens permet triar el cap d'un animal, el cos d'un altre i la cua d'un altre per a formar un animal propi de qualsevol pel·lícula de ciència ficció. Us podeu inventar el nom de l'animal que heu creat explicar quina és la seva dieta, quin és el seu habitat, etc.
A veure quin animal t'inventes...
Z-TYPE
Aquest és un joc de mecanografia online, sense publicitat i gratuït. Vés amb compte perquè és addictiu, prova-ho i veuràs. Van sortint paraules i tu les has d'anar mecanografiant.
Quan pitges les lletres correctes vas disparant fins que destrueixes la paraula. A mesura que vagis avançant en el joc s'eleva la dificultat.
A veure com vas de mecanografia...
SUPERSABER
Carrera de càlcul mental. Supersabueso et reta a una carrera. Guanyaràs si realitzes rapidament les operacions...
A veure si li guanyes...

QUIN DE TOTS T'HA AGRADAT MÉS?
PD: Si aquestos jocs t'han agradat, a la web JOCS WEB en trobaràs molts d'aquest estil, classificats per categories (per pensar, d'habilitat...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada